Toont alle 2 resultaten

Batavus Altura E-go Power Pro BES3 Incl. 500wh N5 Dames

Oorspronkelijke prijs was: 3.199,-.Huidige prijs is: 2.879,-.

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Altura E-Go Dn5 Power Pro Grijs-Mat 51 500Wh

Trek Verve+ 3 Lowstep RD9 Dames

Oorspronkelijke prijs was: 3.349,-.Huidige prijs is: 2.999,-.

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Verve+ 3 Lowstep L Satin Trek Black 545WH

Elektrische Hybride Fietsen

Elektrische hybride fietsen, ook wel e-bikes genoemd, combineren de eigenschappen van reguliere fietsen met de voordelen van een elektrische aandrijving. Door het gebruik van een accu en een motor, bieden deze fietsen trapondersteuning, wat het rijden makkelijker en comfortabeler maakt, vooral over lange afstanden en in heuvelachtige gebieden. Atlas Fietsen Zoetermeer helpt je graag verder!

Welke fiets past bij jou? Check onze keuzehulp tool!

Voordelen van elektrische hybride fietsen

E-bikes zijn bijzonder nuttig voor woon-werkverkeer, recreatieve ritten en zelfs sportieve uitdagingen. Ze helpen je om lange afstanden te overbruggen zonder overmatige inspanning, dankzij de trapondersteuning. Daarnaast zijn ze vaak voorzien van geavanceerde functionaliteiten zoals meerdere versnellingen, hydraulische schijfremmen, en een efficiënte riemaandrijving.

Atlas Fietsen: Een beoordeling van hun elektrische hybride fiets

Atlas Fietsen staat bekend om hun hoogwaardige fietsen, en hun elektrische hybride fietsen zijn geen uitzondering. Deze fietsen combineren een sportieve uitstraling met de praktische voordelen van een e-bike.

Ontwerp en frame

Het frame van de elektrische hybride fietsen van Atlas zijn robuust en duurzaam, gemaakt om zowel verharde als onverharde wegen aan te kunnen. De ontwerpen zijn zowel geschikt voor dames en heren, met een lage instap voor gemakkelijke toegang. Daarnaast zorgt de plaatsing van de accu bij de achternaaf voor een laag zwaartepunt, wat bijdraagt aan de stabiliteit van de fiets.

Kracht en actieradius

De motor van deze e-bikes zijn krachtig, met een maximale output van 75 nm. De accu, afhankelijk van de capaciteit in Wh, levert voldoende energie voor lange fietstochten. De exacte actieradius hangt echter af van factoren zoals het terrein, de rijstijl en het gewicht van de fietser.

Versnellingen en aandrijving

De fietsen zijn uitgerust met meerdere derailleurversnellingen, wat het mogelijk maakt om de rijervaring aan te passen aan verschillende omstandigheden. Daarnaast zorgt een efficiënte riemaandrijving voor een soepele en stille rit.

Comfort en zithouding

Het ontwerp van de fietsen bevordert een rechte zithouding, wat bijdraagt aan het comfort tijdens lange ritten. Ook de aanwezigheid van veringen, zowel voor- als achteraan, draagt bij aan het rijcomfort.

Welke fiets past bij jou? Check onze keuzehulp tool!

Het kopen van een elektrische hybride fiets

Bij het kiezen van een elektrische hybride fiets zijn er enkele factoren om rekening mee te houden.

Lichaamslengte en framemaat

De framemaat van de fiets moet geschikt zijn voor je lichaamslengte. Een verkeerde framemaat kan leiden tot een oncomfortabele zithouding en zelfs blessures.

Het belang van proefrijden

Proefrijden is een essentiële stap bij het kopen van een fiets. Het helpt je om te bepalen of de fiets comfortabel is en voldoet aan je behoeften.

Zoek hulp en deskundig advies

Bij het kopen van een fiets kan professioneel advies zeer waardevol zijn. Atlas Fietsen biedt deskundig advies aan hun klanten om hen te helpen de juiste keuze te maken.

Conclusie

Elektrische hybride fietsen bieden een combinatie van comfort, efficiëntie en veelzijdigheid. Met zijn robuuste frame, krachtige motor, efficiënte aandrijving en comfortabele zithouding, is de elektrische hybride fiets van Atlas Fietsen een uitstekende keuze voor zowel woon-werkverkeer als recreatieve ritten.

Veelgestelde vragen

Wat is de actieradius van de Atlas elektrische hybride fiets?

Afhankelijk van verschillende factoren, zoals het terrein en de rijstijl, kan de actieradius variëren.

Is de Atlas elektrische hybride fiets geschikt voor off-road rijden?

Dit ligt aan de model fiets maar er zijn speciale off-road fietsen beschikbaar die zijn ontworpen om zowel verharde als onverharde wegen aan te kunnen.

Biedt Atlas Fietsen proefritten aan?

Ja, het wordt sterk aangeraden om een proefrit te maken voordat je een fiets koopt.

Is de elektrische hybride fiets van Atlas geschikt voor lange ritten?

Dankzij de trapondersteuning, de comfortabele zithouding en de efficiënte aandrijving is deze fiets zeer geschikt voor lange ritten.

Kan ik professioneel advies krijgen bij Atlas Fietsen?

Ja, Atlas Fietsen biedt deskundig advies aan hun klanten.

Welke fiets past bij jou? Check onze keuzehulp tool!