Haal & brengservice door heel Nederland en België

Fiets inruilen? Garandeerde inruilprijzen!

Proefrit maken op diverse modellen mogelijk

Wil jij een elektrische fiets kopen in Alphen aan den Rijn, Zoetermeer of elders in Zuid-Holland of Nederland? Atlas Fietsen is jou graag van dienst. Wij hebben twee fietsenwinkels in Zuid-Holland waar jij een elektrische fiets kunt kopen: één in Zoetermeer en één in Alphen aan den Rijn. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om naar onze winkels te komen, dan is het ook mogelijk om ons uitgebreide aanbod met fietsen online te bekijken en hier jouw gewenste fiets te bestellen. Zo profiteert iedereen van onze servicegerichte en betrouwbare dienstverlening, waar in Nederland jij je ook bevindt.

Refurbished Atlas Omafiets 57cm

Koga E-Nova Evo 25km/u N8 Dames

2.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

KOGA E-Nova Evo 25km/u, Black/Red High Gloss

Sparta a-Shine Energy M8b 25km/u N8 Dames

2.609,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA a-Shine Energy M8b 25km/u, Egean-Blue

Rih Movenda (675Wh) 25km/u N1 Dames

3.699,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

RIH Movenda (675Wh) 25km/u, Mat Antraciet

Een elektrische fiets kopen doe je bij onze fietswinkels in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer

Heb je interesse in het kopen van een elektrische fiets van onze fietsenwinkels in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer? Dan heb je ruime keuze uit diverse gerenommeerde merken en veel verschillende modellen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een hybride van Cortina, een elektrische stadsfiets van Batavus of een highspeedfiets van Koga. Bij onze fietsenwinkels in Zuid-Holland (Alphen aan den Rijn en Zoetermeer) kun je de volgende soorten elektrische fiets kopen:

  • Elektrische Stadsfietsen
  • Elektrische Hybridefietsen
  • Elektrische Moederfietsen
  • Elektrische Transportfietsen
  • Highspeedfietsen

Vind eenvoudig en snel de fiets die aansluit op jouw wensen

Wanneer je online een elektrische fiets wilt kopen van onze fietsenwinkel in Zuid-Holland, willen we je het zo eenvoudig mogelijk maken. Door diverse filters, zoals het aantal versnellingen, het type model, de afmetingen, wielmaat en de kleur heb jij binnen de kortste keren de fiets gevonden die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Een uitgebreid servicepakket bij de aanschaf van jouw nieuwe fiets

Wanneer je besluit om een nieuwe of tweedehands elektrische fiets te kopen bij Atlas Fietsen in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn, profiteer je van een uitgebreid servicepakket:

  • Je krijgt jouw nieuwe fiets rijklaar opgeleverd
  • Je ontvangt na drie maanden een gratis servicebeurt
  • Je profiteert een jaar lang van snelservice
  • Je ontvangt twee jaar lang garantie

Ook wanneer er iets mis is met jouw elektrische fiets kun je bij ons terecht voor een reparatie. Zo ben je verzekerd van een servicegerichte en betrouwbare dienstverlening wanneer jij een elektrische fiets komt kopen bij Atlas Fietsen in Zuid-Holland. Wanneer je jouw nieuwe fiets online bestelt en niet in de omgeving woont, kun je gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Zo is het voor iedereen in Nederland mogelijk om te profiteren van onze dienstverlening.

Refurbished Gazelle Orange 54 cm

Breng een bezoek aan de winkel voor een proefrit

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een elektrische fiets, kom dan langs in onze winkel in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn voor een proefrit. Voor vragen of advies is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen via 085-0702542 of door het contactformulier in te vullen.