Haal & brengservice door heel Nederland en België

Fiets inruilen? Garandeerde inruilprijzen!

Proefrit maken op diverse modellen mogelijk

Is jouw elektrische fiets aan reparatie toe, dan staat Atlas Fietsen in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn graag voor je klaar. Onze fietsenwinkels in Zuid-Holland voeren de reparatie van jouw elektrische fiets uitstekend uit. We hebben vele jaren ervaring met het verkopen en repareren van fietsen en verlenen een betrouwbare, innovatieve en servicegerichte dienstverlening. Wij hebben twee fietsenwinkels in Zuid-Holland waar jij een reparatie van een elektrische fiets kunt laten doen: één in Zoetermeer en één in Alphen aan den Rijn. Wil jij je fiets laten repareren, maar ben je niet in de gelegenheid om langs te komen óf woon je te ver weg? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice.

Refurbished Atlas Omafiets 57cm

Batavus Altura E-go Power Pro BES3 Incl. 500wh N5 Dames

2.879,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Altura E-Go Dn5 Power Pro Grijs-Mat 51 500Wh

Batavus Finez E-go Active Plus Flex accu N8 Dames

2.399,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FINEZ E-GO ACTIVE PLUS XN8 SANGRIA-MAT 57 NO BATT

Trek District+ 3 Lowstep N7 Dames

2.479,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

District+ 3 Lowstep S Dnister Black

Jouw elektrische fiets snel in reparatie met onze haal- en brengservice in Zoetermeer

Wil jij ons inschakelen voor de reparatie van je elektrische fiets, maar zijn Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en heel Zuid-Holland ver voor jou? Dan maak je simpelweg gebruik van onze haal- en brengservice.

De reparatie van diverse elektrische en andere fietsen

Bij onze fietsenwinkels in Zuid-Holland (Alphen aan den Rijn en Zoetermeer) kun je altijd terecht voor de reparatie van je elektrische fiets en voor de reparatie van je stadsfiets of ander soort fiets. We repareren onder andere de volgende typen elektrische fietsen:

  • Elektrische Stadsfietsen
  • Elektrische Hybridefietsen
  • Elektrische Moederfietsen
  • Elektrische Transportfietsen
  • Highspeedfietsen
Refurbished Gazelle Orange 54 cm

Maak een afspraak bij de werkplaats

Wil je een reparatie laten doen van jouw elektrische fiets bij de werkplaats van Atlas Fietsen in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer? Maak dan een afspraak bij de werkplaats. Mocht je toch toe zijn aan een nieuwe fiets, dan is het ook mogelijk om je oude fiets in te ruilen en zo te besparen op je nieuwe aankoop. Bij vragen of behoefte aan deskundig advies staan wij graag voor je klaar. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 085-0702542.