Haal & brengservice door heel Nederland en België

Fiets inruilen? Garandeerde inruilprijzen!

Proefrit maken op diverse modellen mogelijk

Is jouw elektrische fiets aan reparatie toe, dan staat Atlas Fietsen in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn graag voor je klaar. Onze fietsenwinkels in Zuid-Holland voeren de reparatie van jouw elektrische fiets uitstekend uit. We hebben vele jaren ervaring met het verkopen en repareren van fietsen en verlenen een betrouwbare, innovatieve en servicegerichte dienstverlening. Wij hebben twee fietsenwinkels in Zuid-Holland waar jij een reparatie van een elektrische fiets kunt laten doen: één in Zoetermeer en één in Alphen aan den Rijn. Wil jij je fiets laten repareren, maar ben je niet in de gelegenheid om langs te komen óf woon je te ver weg? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice.

Refurbished Atlas Omafiets 57cm
Verkoop
FLYER Upstreet5 7.23 Cruiser/Comfort
Pearl White Gloss

Flyer Upstreet5 7.43 (750Wh) 25km/u N5

3.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FLYER Upstreet5 7.43 (750Wh) 25km/u, Pearl White Gloss

Batavus Finez E-go Active Plus 25km/u N7

2.609,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

BATAVUS Finez E-go Active Plus 25km/u, Donkerblauw
Verkoop
Batavus Fonk E-go Plus middenmotor 2021
Rood mat
Smokingzwart Mat

Batavus Fonk E-go Plus 25km/u N7

1.979,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

BATAVUS Fonk E-go® Plus N7 25km/u, Smokingzwart Mat

Jouw elektrische fiets snel in reparatie met onze haal- en brengservice in Zoetermeer

Wil jij ons inschakelen voor de reparatie van je elektrische fiets, maar zijn Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en heel Zuid-Holland ver voor jou? Dan maak je simpelweg gebruik van onze haal- en brengservice.

De reparatie van diverse elektrische en andere fietsen

Bij onze fietsenwinkels in Zuid-Holland (Alphen aan den Rijn en Zoetermeer) kun je altijd terecht voor de reparatie van je elektrische fiets en voor de reparatie van je stadsfiets of ander soort fiets. We repareren onder andere de volgende typen elektrische fietsen:

  • Elektrische Stadsfietsen
  • Elektrische Hybridefietsen
  • Elektrische Moederfietsen
  • Elektrische Transportfietsen
  • Highspeedfietsen
Refurbished Gazelle Orange 54 cm

Maak een afspraak bij de werkplaats

Wil je een reparatie laten doen van jouw elektrische fiets bij de werkplaats van Atlas Fietsen in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer? Maak dan een afspraak bij de werkplaats. Mocht je toch toe zijn aan een nieuwe fiets, dan is het ook mogelijk om je oude fiets in te ruilen en zo te besparen op je nieuwe aankoop. Bij vragen of behoefte aan deskundig advies staan wij graag voor je klaar. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 085-0702542.