Werken bij Atlas Fietsen

Laatste vacatures

Verkoopadviseur fietsen

Standplaats                             Zoetermeer
Aantal uren per week           24 – 38 uur

Ben jij de verkooptalent die wij zoeken? Kan jij de behoefte bepalen om vervolgens advies op maat te geven en een mooie stadsfiets of E-bike te verkopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
 

Ervaren fietstechnicus

Standplaats                             Zoetermeer
Aantal uren per week           40 uur

Voor ons filiaal in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ervaren fietstechnicus. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als fietsmonteur en kan jij alles repareren aan een (elektrische) fiets? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Copywriter/contentmarketeer

Standplaats                         Zoetermeer
Aantal uren per week       24 – 38 uur

Voor ons webteam zijn wij op zoek naar copywriters/content marketeers. Heb jij affiniteit met fietsen? Ben jij een student in het HBO of WO en op zoek naar een leuke bijbaan? Vind je het leuk om te schrijven en wil jij jezelf hierin ook commercieel ontwikkelen?

Fietstechnicus

Standplaats                             Zoetermeer
Aantal uren per week           24 – 38 uur

Wij zoeken een collega voor ons filiaal in Zoetermeer. De functie van (leerling)monteur/fietstechnicus kan op dit moment direct vervuld worden door jou!
 
 

Ervaren fietstechnicus

Standplaats                             Alphen a/d Rijn
Aantal uren per week           40 uur

Voor ons filiaal in Alphen a/d Rijn zijn wij op zoek naar een ervaren fietstechnicus. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als fietsmonteur en kan jij alles repareren aan een (elektrische) fiets? Dan zijn wij op zoek naar jou!