Toont alle 3 resultaten

Batavus Dinsdag Sport N30 Dames

1.029,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

BATAVUS Dinsdag Sport , Zwart Glans

Koga F3 3.0 RD30 Heren

1.599,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

KOGA F3 3.0, Grafiet Matt

Koga F3 3.0 RD30 Dames

1.599,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

KOGA F3 3.0, Grafiet Matt

Hybride fiets
Hybride fiets kopen, doe je bij Atlas Fietsen! In onze fietsenwinkel vindt je diverse hybride fietsen, zoals een kruising tussen een stadsfiets en een racefiets, maar ook een kruising tussen een stadsfiets en een mountainbike. Daarbij bieden we modellen voor zowel dames als heren. Wanneer je een hybride fiets wilt kopen, profiteer je van het beste van beide werelden. Direct jouw hybride fiets kopen? Bekijk dan onze collectie!
Waarom een hybride fiets kopen?
Hybride fietsen zijn een prachtige uitvinding. Wanneer je een dergelijk model wilt kopen, profiteer je van het beste van beide werelden. Zo heb je het gemak, comfort en de stijlvolle kenmerken van een stadsfiets, maar profiteer je van de sportieve aspecten van een mountainbike of racefiets. Denk hierbij aan voldoende vering, versnellingen en een ultralicht frame! De hybride fiets is uitermate geschikt voor zowel korte als lange afstanden. Door de sportieve elementen is deze tweewieler daarbij perfect voor heuvelachtige gebieden, mede door de derailleurversnellingen en de sportieve zithouding.
Hybride fietsen voor dames
Bij Atlas fietsen kun je diverse soorten hybride fietsen voor dames kopen. In onze fietsenwinkel kun je talloze modellen vinden; nieuwe modellen, maar ook tweewielers in de sale. Ga voor een klassiek stadsmodel, of een model met invloeden van een racefiets of mountainbike. Daarbij kun je een keuze maken uit talloze hybride damesfietsen. Kies voor een Koga, een mooie Batavus of een stijlvolle Kalkhoff. Vind je een dergelijke fiets toch wel erg prijzig? We bieden ook goedkope hybride fietsen voor dames op onze salepagina!
Hybride fietsen voor heren
Bij Atlas fietsen kun je uiteraard ook hybride fietsen voor heren kopen. In onze fietsenwinkel kun je talloze hybride herenfietsen vinden. Net als bij de dames hebben wij nieuwe modellen, maar ook tweewielers in de sale. Op een dergelijke fiets profiteer je van de voordelen van een racefiets of mountainbike, gecombineerd met het comfort en de stijl van een stadsfiets. Ideaal om s’ ochtends mee naar je werk te fietsen, of om langere afstanden af te leggen. Jouw goedkope hybride fiets voor heren koop je bij Atlas Fietsen!
Direct jouw hybride fiets kopen
Al met al is Atlas Fietsen de online plek voor het kopen van hybride fietsen. Door ons meer dan ruime assortiment zit er altijd wel iets naar jou smaak bij. Daarbij bieden we goedkope fietsen, maar ook duurdere en professioneler modellen. Maak een keuze uit diverse A-merken en uit hybride fietsen voor zowel dames als heren! Jouw fiets koop je bij Atlas Fietsen!