Is uw fiets kapot? Maak dan gebruik van onze handige haal- en brengservice!

Is uw fiets kapot? Maak dan gebruik van onze handige haal- en brengservice!

Elke vrijdag is onze ophaal- en bezorgdag. Als u uw fiets op vrijdag laat ophalen, wordt deze een week later op vrijdag weer bij u afgeleverd.

Wij bieden eenmaal per week ophaalservice in de volgende gebieden: Alphen aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Zoetermeer en Zoeterwoude. Onze service omvat ook de volgende wijken en omgevingen: De Leyens, Geerpolder, Gelderswoude, Hazerswoude-dorp, Rokkeveen, Meerzicht, Oosterheem, Seghwaert, Stadshart, Bleiswijk, Benthuizen, Palenstein, Driemanspolder, Buytenwegh, Moerkapelle, Noordhove, Noordpolder, Rokkehage, Westeinde, Westerpark, Buitengebied-West, Van Tuyllpark, Stompwijk, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Rijndijk, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn.

Voor slechts € 39,95 (alleen ophalen voor € 24,95) kunnen wij uw fiets ophalen en bezorgen in een van de bovengenoemde steden of wijken, zelfs als u ergens langs de weg met een defect staat!

Woont u niet in een van deze genoemde gebieden? Geen zorgen! Dankzij onze samenwerking met Focus Koeriers kunnen wij uw fiets tegen een gereduceerd tarief door heel Nederland laten ophalen. De kosten hiervoor zijn € 34,95 voor het ophalen en € 59,95 voor zowel het ophalen als terugbrengen.

Maak nu direct een afspraak om uw fiets te laten ophalen en herstellen. Onze snelle en betrouwbare service staat voor u klaar!