Blog

Ontdek de beste Fietswinkel Alphen aan den Rijn + Zoetermeer

Fietswinkel Alphen aan den Rijn + Zoetermeer

Ben je op zoek naar ene betrouwbare en klantgerichte fietswinkel in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer? Breng een bezoek aan Atlas Fietsen! Voor nieuwe fietsen, tweedehands fietsen en voor reparaties, bezoek je één van onze vestigingen. In dit artikel kijken we naar wat ons zo bijzonder maakt en hoe we jou helpem om de beste fietsavonturen te beleven.

Waarom kiezen voor Atlas Fietsen?

  1. Uitgebreid assortiment – Bij Atlas Fietsen vind je een breed scala aan fietsen. Van stadsfietsen tot de beste e-bikes: we’ve got you. We werken samen met gerenommeerde merken, zodat je altijd verzekerd bent van topkwaliteit.
  2. Deskundige service – We hebben een team van gepassioneerde fietsprofessionals die klaarstaan om je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets en accessoires. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, wij zorgen ervoor dat je de perfecte match vindt.
  3. Onderhoud + reparatie – regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van je fiets. Onze gespecialiseerde werkplaats biedt uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten. Zo blijft jouw fiets altijd in topconditie.
  4. Klantgerichtheid – De klant staat bij ons centraal. De 500+ reviews bevestigen dit een daar zijn we super trots op. We luisteren altijd naar jouw behoeften en zijn all-in voor een persoonlijke behandeling.

Fietswinkel in Alphen aan den Rijn

Gelegen in het hart van Alphen aan den Rijn, is onze vestiging eenvoudig bereikbaar en bieden we je daar een ruime keuze aan fietsen en accessoires. Of je nu door het Groene Hart wilt fietsen of dagelijks naar je werk pendelt; de keuze is reuze. Ons topteam helpt je graag bij het ontdekken van de perfecte fiets voor jou. Dit is waar je onze fietswinkel vindt:

Atlas Fietsen Alphen aan den Rijn
Provinciepassage 59
2408 GT Alphen aan den Rijn

Bezoek hier ons Google-profiel en bekijk alle reviews

Fietswinkel Zoetermeer

Onze vestiging in Zoetermeer heeft naast de shop ook een Experience Center, waar je uitgebreid je fietsrondjes test. We hebben ook hier een uitgebreid assortiment en de beste accessoires. Of je nu een recreatieve fietser bent die de nabijgelegen natuur wil ontdekken of een student die tussen school en de kroeg pendelt; we hebben de perfecte bike voor jou. Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf:

Atlas Fietsen Zoetermeer
Industrieweg 23
2712 LA Zoetermeer

Bezoek hier ons Google-profiel en bekijk alle reviews

Plan je bezoek vandaag nog

Wil je meer weten over ons assortiment of een afspraak maken met de werkplaats? Bezoek nu de webshop of kom langs in onze fysieke winkels. We organiseren ook regelmatig toffe events, zoals de Opstapdagen of Super Saturday. Kom kennismaken met onze kwaliteitsfietsen, persoonlijke benadering en deskundigheid van de fietstovenaars. Tot snel in de fietswinkel!