Rijdt u al een tijd op een oude fiets, of gebruikt u uw fiets niet omdat deze niet goed bij u past? Een nieuwe fiets aanschaffen? Bij ons kunt u uw oude fiets inruilen tegen een goede inruilprijs! De inruilwaarde wordt als korting verrekend op uw nieuwe fiets.

Voordelen:

Wat zijn de voordelen van het inruilen van uw oude fiets bij Atlas fietsen;

Het inruilen van uw oude fiets bij Atlas Fietsen biedt diverse voordelen, waaronder:

 1. Direct voordeel op een nieuwe fiets: U ontvangt direct financieel voordeel bij de aanschaf van een nieuwe fiets door de inruilwaarde van uw oude fiets.

 2. Keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsmerken: Atlas Fietsen biedt een breed scala aan kwaliteitsmerken, waardoor u de vrijheid hebt om een nieuwe fiets te kiezen die perfect bij uw wensen en behoeften past.

 3. Geen tijdverlies aan advertenties of verkoopinspanningen: U hoeft geen tijd te besteden aan het plaatsen van advertenties of het voeren van verkooponderhandelingen voor uw oude fiets. Het inruilproces is efficiënt en tijdbesparend.

 4. Geen vreemden over de vloer: Het vermijden van directe verkoop aan particulieren betekent dat u geen vreemden over de vloer krijgt. Dit draagt bij aan uw veiligheid en privacy.

 5. Inruilwaarde of hoger indien de fiets meer waard is: U ontvangt een inruilwaarde, en in sommige gevallen kan deze waarde zelfs hoger zijn als de oude fiets meer waard blijkt te zijn.

 6. Korting én inruil, ook op aanbiedingsfietsen: Het inruilen van uw oude fiets is niet beperkt tot reguliere aankopen; u kunt ook profiteren van korting en inruilvoordelen, zelfs op aanbiedingsfietsen.

Voorwaarden Inruilservice

Onderstaande regels zijn van kracht bij het inruilen;

 • Ruilen van alle fietsen: In principe worden alle fietsen ingenomen, ongeacht of deze bij Atlas Fietsen zijn gekocht.

 • Niet van toepassing op gebruikte fietsen: De inruilservice is niet van toepassing bij de aanschaf van een gebruikte fiets.

 • Registratie in StopHeling.nl: De in te ruilen fiets moet worden geregistreerd in de database van StopHeling.nl (Digitaal Opkopers Register) om heling te voorkomen.

 • Functionerende en complete inruilfiets: De inruilfiets moet goed functioneren en compleet zijn. Eventuele gebreken dienen vooraf te worden gemeld.

 • Recht om fietsen niet in te ruilen: Atlas Fietsen behoudt zich het recht voor om bepaalde fietsen niet in te ruilen.

 • Afwijking van eerdere taxatie: Het bedrijf behoudt zich het recht voor om af te wijken van een eerdere taxatie op het moment van inruilen.

Het naleven van deze voorwaarden zorgt voor een soepel inruilproces en biedt u de mogelijkheid om optimaal te profiteren van de geboden voordelen. Zorg ervoor dat u alle benodigde informatie verstrekt en akkoord gaat met de voorwaarden voordat u gebruikmaakt van de inruilservice.