Atlas Fietsen heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de opening van het nieuwe Experience Center in Zoetermeer. Bezoekers kunnen in het centrum de nieuwste fietsmodellen van Batavus, Spart, Koga, Trek, Cortina, RIH en Gazelle bewonderen, maar nog belangrijker: ook testen! Het proefrijden van de (elektrische) fietsen staat centraal, waardoor je als bezoeker inzicht krijgt in de prestaties en het comfort van verschillende fietsen.

Unieke ervaring voor onze bezoekers

Sinds de oprichting van 2013 heeft Atlas Fietsen zich onderscheiden door een klantgerichte benadering en een uitgebreid assortiment. Het nieuwe Center tilt deze ervaring naar een hoger niveau. Atlas Fietsen is er voor de beginnende fietser die zijn of haar eerste rondjes trapt en voor de doorgewinterde fietser.

Het is een plek waar onze bezoekers zich kunnen onderdompelen in de wereld van fietsen. We bieden een combinatie van uitmuntende klantenservice, een fijne sfeer en zelfs hapjes en drankjes. Dit alles zorgt ervoor dat onze bezoekers de complete Atlas-ervaring krijgen en de juiste fiets voor hun dagelijks leven kiezen.

Eigenaar Hedayat Nabizada

Openingstijden Experience Center

Het Atlas Fietsen Experience Center is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Er is geen werkplaats, maar voor reparaties en onderhoud kunnen bezoekers terecht bij één van de reguliere winkels van Atlas Fietsen.