Tweewielerwinkel van het jaar

Home/Tweewielerwinkel van het jaar

Atlas Fietsen

 

Atlas Fietsen: Provinciewinnaar Tweewielerwinkel van het jaar 2017 en 2018! Ons filiaal in Zoetermeer heeft deze titel bemachtigd met een gemiddelde waarderingscijfer van 9.6 en wij zijn hier erg trots op. Ook ons filiaal in Alphen aan den Rijn heeft een mooie waardering gekregen; een 9.5 en is gemeentewinnaar geworden in 2017 en 2018!

 

Meedoen aan de 20e en 21e editie van de tweewielerwinkel verkiezing was voor ons een grote stap. In mei 2013 is ons eerste filiaal in Alphen aan den Rijn geopend en wilden wij iedereen in deze stad laten zien waar wij voor staan: service en kwaliteit. Na een aantal jaar kregen wij de kans om dit ook in Zoetermeer te doen. Deze kans hebben wij met beide handen gegrepen. Na alle positieve feedback van onze klanten in beide steden, besloten wij de gok te wagen.

 

Voor de verkiezing heeft iedereen gestemd op zijn of haar favoriete tweewielerwinkel. De stemmers hebben een rapportcijfer gegeven voor klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, het assortiment en de kennis van het personeel. Ons gemiddelde waarderingscijfer is een cijfer waar wij hard voor werken. Tevredenheid van de klant staat bij ons op nummer één en daarom zullen wij hard blijven werken om ook in de toekomst de favoriete tweewielerwinkel te zijn in de gemeenten Zoetermeer en Alphen aan den Rijn!