Tips & Tricks

Tenways fiets? Of toch liever de Huyser Q-bike?

Huyser nieuws- Tenways fiets killer

Stap in de toekomst van elektrisch fietsen met de Huyser Q-Bike Elektrische fiets, ook bekend als de Tenway killer! Deze indrukwekkende e-bike is niet alleen een krachtpatser op het gebied van prestaties, maar biedt ook een scala aan aanpassingsmogelijkheden om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Bekijk hieronder in welke opzichten de Huyser beter is dan de Tenways fiets. (let op: de tekst gaat door onder de video)

Krachtige Aandrijving: 

Ervaar moeiteloos rijplezier dankzij de geavanceerde Mivice 35Nm Achterwielmotor met krachtsensor. De Huyser Q-Bike is ontworpen om je overal te brengen, of het nu stedelijke straten of glooiende heuvels zijn.

Langdurige Accu: 

Kies jouw ideale reikwijdte met de accu-opties. Standaard biedt de 500 Wh accu een bereik van 70 km tot 100 km, maar voor degenen die meer kilometers willen afleggen, is er de 600 Wh optie, met een bereik van 80 km tot 120 km.

Onderhoudsarme Aandrijving: 

Geniet van een zorgeloze rit met de Gates CDN Belt Drive – geen gedoe met kettingen en schakels meer. Deze onderhoudsarme aandrijving garandeert een geruisloze en soepele werking, waardoor jij je kunt concentreren op de weg voor je.

Aanpasbare Opties: 

Kies een framemaat die bij je past, met opties voor een lage instap en framematen van 48cm, 53cm en 57cm. Personaliseer verder met jouw favoriete kleur: Emerald Grey of Matt Grey. Het gewicht varieert tussen 15-20 kg, afhankelijk van de framemaat.

Premium Componenten van de Tenways fiets: 

Met geïntegreerde schijfremmen, Selle Royal zadel, SKS spatborden en AXA verlichting, straalt de Huyser Q-Bike in elk detail kwaliteit uit. Het geïntegreerde display in de stuurpen biedt intuïtieve controle over je rit.

Veiligheid en Beveiliging: 

Vertrouw op de betrouwbaarheid van Tekro schijfremmen en de AXA Solid Plus slot voor de nodige beveiliging. Jouw Huyser Q-Bike is niet alleen een krachtpatser, maar ook een veilige metgezel.

Upgrade nu jouw fietservaring met de Huyser Q-Bike Elektrische fiets – de ultieme Tenway killer. Kies voor stijl, aanpasbaarheid en betrouwbaarheid en ontdek een nieuwe dimensie van elektrisch fietsen. Bestel vandaag nog en omarm de toekomst op twee wielen!