Haal & brengservice door heel Nederland en België

Fiets inruilen? Garandeerde inruilprijzen!

Proefrit maken op diverse modellen mogelijk

Heb jij een stadsfiets die aan reparatie toe is in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer? Atlas Fietsen helpt jou graag weer op weg! Wij zijn een bedrijf met veel ervaring met fietsen en kunnen jouw fiets dan ook uitstekend repareren. Bij ons profiteer je van een servicegerichte, betrouwbare en innovatieve dienstverlening als je komt voor een reparatie van jouw stadsfiets of ander soort fiets in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer.

Refurbished Atlas Omafiets 57cm

Gazelle Orange C7+ HMB N7 Heren

2.199,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

ORANGE C7+ HMB H57 Mallard blue H7

Batavus Finez E-go Power Exclusive N1 Dames

2.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FINEZ E-GO PT-EXCL D53 (ENV) DONKERBLAUW NO BATT

Rih X-Omega 3 (504Wh) N1 Dames

2.999,-3.199,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

RIH X-Omega 3 mat zilverblauw 2021

Jouw stadsfiets snel in reparatie met onze haal- en brengservice in Alphen aan den Rijn

Woon je niet in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer of heb je geen mogelijkheid om jouw fiets naar één van onze werkplaatsen te brengen? Schakel dan onze haal- en brengservice in voor de reparatie van jouw stadsfiets bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer. Wij halen twee dagen per week fietsen op. Zo is het mogelijk om van onze service te profiteren in heel Nederland. Lees hier meer over onze haal- en brengservice.

Refurbished Gazelle Orange 54 cm

Neem contact met ons op

Heb jij een stadsfiets of een elektrische fiets die wel een reparatie van Atlas Fietsen in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer kan gebruiken? Maak dan een afspraak met de werkplaats. Ben je eigenlijk wel toe aan een nieuwe fiets? Kies er dan voor om jouw oude fiets in te ruilen. Alle nieuwe fietsen worden rijklaar geleverd en je ontvangt: na drie maanden een gratis servicebeurt, één jaar lang snelservice en twee jaar garantie. Bij vragen neem je contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 085-0702542.