Haal & brengservice door heel Nederland en België

Fiets inruilen? Garandeerde inruilprijzen!

Proefrit maken op diverse modellen mogelijk

Houd jij van racefietsen in de omgeving van Zoetermeer of Alphen aan den Rijn? Dan is Atlas Fietsen de fietsenwinkel voor jou in de provincie Zuid-Holland. We hebben drie vestigingen die op dinsdag tot en met zaterdag open zijn. Zo is er altijd een dag waarop je racefietsen in onze vestigingen in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn kunt bekijken en uitproberen.

Refurbished Haibike Q-race 59 cm

Ontdek onze racefietsen in de winkels in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn

Ben je graag sportief bezig en houd je van racefietsen? Of wil je de stap naar deze sport maken? We beschikken bij Atlas Fietsen in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn over verschillende modellen van racefietsen. In een van onze winkels leggen we je graag de verschillen tussen de racefietsen uit en kun je elke racefiets uiteraard even uitproberen. Dan merk je vanzelf of je de fiets fijn vindt zitten en of het model past bij jouw postuur. Uiteraard kun je ook online een fiets kopen bij onze winkel.

Koop een racefiets en ervaar de krachtige snelheid

Bezoek onze winkel in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn en bekijk de racefietsen waar jij interesse in hebt. We verkopen ook andere fietsen, zoals stadsfietsen en damesfietsen. Als je vragen hebt over onze fietsen, neem dan gerust contact met ons op. We staan je met plezier telefonisch te woord via 085-0702542 of via het contactformulier.