Haal & brengservice door heel Nederland en België

Fiets inruilen? Garandeerde inruilprijzen!

Proefrit maken op diverse modellen mogelijk

Wil je online een fiets kopen van onze fietsenwinkel in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer? Dat kan eenvoudig via de webshop van Atlas Fietsen. Waar onze vestigingen van dinsdag tot en met zaterdag bereikbaar zijn, kun je altijd ons huidige assortiment bekijken in onze webwinkel. Zo kun je op je gemak vanuit je huis in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn bij onze fietsenwinkel online een fiets kopen. Zoek met behulp van de filters eenvoudig op fietsmodellen en -merken en maak zo je keuze gemakkelijker.

Refurbished Atlas Omafiets 57cm

Sparta a-Lane F8e Energy 25km/u N8 Dames

1.929,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA a-Lane F8e Energy 25km/u, Twilight Blue

Sparta d-Rule Energy 25km/u N5 Dames

3.419,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA d-Rule Energy 25km/u, Broom Yellow Matte

Cortina E-U4 Solid 25km/u N7 Heren

2.295,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

CORTINA E-U4 Solid N7 25km/u, Eclips Black Matt

Online kun je een fiets kopen bij onze fietsenwinkel in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer

Wat voor fiets wil jij online kopen bij ons in Zoetermeer? We hebben in ons online aanbod voor ieder wat wils bij onze fietsenwinkel in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Zoek je een damesfiets of herenfiets voor jezelf, zodat je comfortabel door de frisse buitenlucht verplaatst tussen verschillende locaties? Uiteraard verkopen we ook kinderfietsen, zodat je voor ieder lid binnen het gezin een fiets aanschaft bij Atlas Fietsen. Zo fietsen jullie met het hele gezin op een mooie dag bijvoorbeeld richting het Archeon of bezoeken jullie Speelbos De Balij. De fiets kun je online kopen, maar je bent ook altijd welkom in onze fysieke fietsenwinkel in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn. Tijdens een bezoek aan onze winkels kun je de fietsen in het echt bewonderen en een proefrit maken op de fietsen waar jouw interesse naar uitgaat.

Refurbished Gazelle Orange 54 cm

Bestel je fiets online in onze webshop

Een fiets kun je vanuit huis in onze online winkel kopen of in onze fietsenwinkel in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn. Bekijk ook eens onze salepagina om de afgeprijsde fietsen te bekijken. Voor vragen of advies over fietsen bel je naar 085-0702542 of vul je het contactformulier in. We denken met plezier mee over welke fiets jij het best kunt bestellen.