Toont alle 3 resultaten

Kalkhoff fietsen

Kalkhoff fietsen is een fietsenmerk van Duitse afkomst dat diverse typen fietsen produceert, zoals onder meer elektrische fietsen en stadsfietsen. In 2015 is dit merk opnieuw gelanceerd. Het versterkte hiermee zijn positie als een van de leidende aanbieders van elektrische fietsen in Europa. Tijdens deze herlancering werd het uiterlijk van de Kalkhoff fietsen, waaronder de elektrische fietsen, ingrijpend gemoderniseerd. Er werd een nieuwe e-bike geïntroduceerd met een middenmotor met volledig geïntegreerde accu. Bij Atlas Fietsen hebben we verschillende elektrische fietsen, trekkingfietsen en stadsfietsen van Kalkhoff. Koop jouw fiets bij ons en profiteer van een uitstekende en betrouwbare service en ontvang: een rijklare fiets, na drie maanden een gratis servicebeurt, één jaar lang snelservice en standaard twee jaar garantie.

Stadsfiets van Kalkhoff

De stadsfietsen van Kalkhoff, of dit nou elektrische fietsen of normale zijn, worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit. De stadsfiets van Kalkhoff is zo gemaakt dat de fiets je zo comfortabel mogelijk naar je bestemming brengt. Om dit mogelijk te maken, is er voor de versnellingen gebruikgemaakt van Shimano materiaal en is het kettingblad van aluminium. De stadsfietsen van Kalkhoff vragen nauwelijks onderhoud door het gepoedercoat frame, hydraulische velgremmen en een volledig beschermd versnellingssysteem.

Trekkingfiets van Kalkhoff

De trekkingfiets van Kalkhoff die wij in het aanbod hebben bij Atlas Fietsen, is de Endeavour. Het frame van deze fiets is zeer wendbaar en ergonomisch vormgegeven. Hierdoor is het ideaal voor zowel korte als lange afstanden. Het frame van de trekkingfiets is gepoedercoat, waardoor het een resistent en hoogwaardig oppervlak heeft. In combinatie met de ledverlichting die ervoor zorgt dat je goed ziet en gezien wordt, is dit een perfecte fiets voor verschillende doeleinden.

Elektrische fietsen van Kalkhoff

Zoals eerder gezegd is Kalkhoff een van de leidende aanbieders van elektrische fietsen in Europa. Bij Atlas Fietsen hebben we elektrische fietsen van Kalkhoff in de stadsfiets modellen. Enkele van onze modellen komen uit de Image serie. Deze serie heeft de volgende kenmerken: strak front, integratie van het hoogste technische niveau, de keuze uit drie aandrijfsystemen en een optionele riemaandrijving. De e-bikes worden aangedreven door een middenmotor van Bosch, Shimano of Impulse.De andere e-bikes van Kalkhoff komen uit de Agattu 3 en 1 serie. Deze fietsen kenmerken zich door de brede en extra lage instap voor moeiteloze mobiliteit vanaf de eerste meters. Doordat de accu’s in het midden zijn geplaatst heeft de fiets een fijn zwaartepunt.

Maak een afspraak voor een proefrit

Benieuwd geworden naar de elektrische of andere fietsen van Kalkhoff en wil je wel eens een proefrit maken op een van deze degelijke, Duitse fietsen die bekend staan om de kwaliteit en innovatie? Kom dan eens langs in onze winkel in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer en maak een proefrit op een Kalkhoff elektrische of andere fiets. Zoek je toch een andere fiets, zoals een Batavus? Ook deze hebben wij in ons assortiment. Wil je graag advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 085-0702542.