Kinderfiets

Kinderfiets kopen voor jouw kind? Bij Atlas Fietsen vind je een ruim assortiment goedkope kinderfietsen, variërend van fietsen voor de allerkleinsten tot tweewielers voor de wat oudere kinderen. Wil je dat jouw kind op een mooie, stevige fiets gaat rijden, dan koop je jouw kinderfiets bij Atlas Fietsen. Meer weten over de mogelijkheden op onze online fietsenwinkel? Neem een kijkje in onze collectie kinderfietsen, of lees hieronder verder over de mogelijkheden!

Diverse kinderfiets maten kopen

Wanneer je jouw goedkope kinderfiets online wilt kopen, is het belangrijk dat je de juiste maat fiets kiest. Op onze online fietsenwinkel vind je dan ook diverse maten kinderfietsen. We willen je een zo’n ruim mogelijk aanbod bieden, vanwaar de tweewielers ook in diverse vormen en maten beschikbaar zijn. Een overzicht van de maten, zodat je een idee hebt welk model je voor jouw kind moet kopen:

  • 10 inch: 85-100 cm         1-3 jaar
  • 12 inch:  95 cm                  2-4 jaar
  • 14 inch: 100 cm                 3-5 jaar
  • 16 inch: 105 cm                 4-6 jaar
  • 18 inch: 110 cm                 5-7 jaar
  • 20 inch: 115 cm                 6-8 jaar
  • 22 inch: 122 cm                 7-9 jaar
  • 24 inch: 130 cm                 8-12 jaar
  • 26 inch: 145 cm                 10-14 jaar
  • 28 inch: 150+ cm              12+ jaar

Natuurlijk zijn deze kinderfietsmaten slechts een indicatie. Mocht je toch nog aanvullend advies willen om de juiste goedkope fiets voor jouw kind te kunnen kopen, kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Voor ieder kind een fiets!

Atlas Fietsen heeft er alles aan gedaan om voor ieder kind de juiste fiets te kunnen bieden. Wil je online een kinderfiets kopen, dan zit je hier goed. Kinderen zijn altijd dolblij met een nieuwe fiets. Toch heeft ieder kleintje een andere smaak. Zo willen jongens over het algemeen een andere tweewieler dan meisjes. Denk hierbij aan verschillende kleuren, maar ook aan verschillende modellen. Al met al zit er altijd wel een kinderfiets voor jouw kleintje!

Extra tips bij kinderfietsen kopen

Als kinderfiets expert kunnen we jou net dat stapje extra op weg helpen. Wanneer je een fiets voor jouw kind wilt kopen bij onze online fietsenwinkel, is het goed om op wat extra dingetjes te letten. Zo is veiligheid belangrijk; uw kind moet normaal op- en af kunnen stappen. Ook het stuur moet niet te breed zijn. Prijs, kleur en afmetingen blijven ook altijd een klein stukje voorkeur. Wil je jouw kinderfiets kopen bij de kinderfietsenwinkel van Nederland, maar zit je nog met wat vragen? Neem contact op met onze klantenservice en bespreek de mogelijkheden met een specialist!