Haal & brengservice door heel Nederland en België

Fiets inruilen? Garandeerde inruilprijzen!

Proefrit maken op diverse modellen mogelijk

Wil je een herenfiets kopen in Zoetermeer? Kom dan langs bij een van de vestigingen van Atlas Fietsen. Onze fietsenhandel bestaat sinds 2013 en sindsdien zijn we uitgebreid naar twee vestigingen in Zoetermeer en één in Alphen aan den Rijn. Kom gerust eens langs voor een proefrit. De winkels zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Fiets op een herenfiets van de een naar de andere plek binnen of buiten Zoetermeer

Met een herenfiets ontdek je Zoetermeer en de omliggende omgeving op een comfortabele manier. Op een mooie zomerdag fiets je bijvoorbeeld via Voorschoten en Wassenaar richting het strand aan de Noordzee. Of stap bijvoorbeeld op de fiets voor een bezoek aan Museum De Voorde. Uiteraard is een herenfiets in Zoetermeer ook handig voor een supermarkt- of bakkersbezoek. Bezoek onze fietsenwinkel in Zoetermeer en kom erachter welke herenfietsen we op voorraad hebben.

Koop de gewenste herenfiets in onze fietsenzaak

Welke herenfiets of andere fiets, zoals een damesfiets, je ook koopt bij ons in Zoetermeer, wij waarborgen de kwaliteit van elke fiets. Bekijk ook zeker onze fietsen in de sale als je niet per se het nieuwste herenfietsmodel wilt. Heb je vragen over onze fietsen? Bel dan naar 085-0702542 of vul het contactformulier in.