Fietsplan

Home/Fietsplan

Al op de hoogte van Nationale Fiets Projecten (NFP)? Als rijwielhandelaar is het voor ons belangrijk om bewust bezig te zijn met het milieu. De uitlaatgassen van auto’s worden een steeds groter wordend probleem in onze samenleving. Door samen te werken met NFP bieden wij werknemers én werkgevers de mogelijkheid om ons te helpen de fiets hét meest gebruikte vervoermiddel in het woon-werkverkeer te maken.

 

Sinds 1995 werkt NFP met het Nationale Fietsplan. Dit betekend dat werkgevers de mogelijkheid krijgen om hun werknemers een ‘fiets van de zaak’ te bieden, waardoor werknemers in hun plaats weer op zoek moeten naar een rijwielhandelaar. Werkgevers bepalen van tevoren voor welk bedrag en met welke regels de werknemer op zoek kan naar een fiets. De fiets moet aangeschaft worden bij een erkende rijwielhandelaar, zodat de werknemer zeker is van het juiste advies en een goede service.

 

En laat dat nou twee dingen zijn, die wij van Atlas Fietsen erg hoog in het vaandel hebben staan! Vanzelfsprekend zal er vanuit de werkgever als het NFP een akkoord gegeven moeten worden. Zodra dit akkoord gegeven is, maken wij de fiets rijklaar en kan deze opgehaald worden om vele veilige kilometers mee te fietsen! Voor meer informatie kan je kijken op www.nationalefietsprojecten.nl