Haal & brengservice door heel Nederland en België

Fiets inruilen? Garandeerde inruilprijzen!

Proefrit maken op diverse modellen mogelijk

Een fijne damesfiets schaf je aan in onze vestigingen in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Bij Atlas Fietsen denken we graag mee over een nieuwe damesfiets die aansluit bij jouw wensen. We hebben een breed aanbod aan fietsen, waardoor we ook zeker over de damesfietsen beschikken waar jouw interesse naar uitgaat. Kom langs bij een van onze winkels in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn en maak een proefrit op een comfortabele damesfiets.

Refurbished Atlas Omafiets 57cm

Trek District+ 4 N1 Heren

3.399,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

District+ 4 XXL Trek Black Satin 545WH

Trek Verve+ 3 Lowstep RD9 Dames

2.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Verve+ 3 Lowstep L Satin Trek Black 545WH

Trek Verve+ 3 RD9 Heren

2.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Verve+ 3 L Satin Trek Black 725Wh

Met een damesfiets fiets je gemakkelijk binnen Zoetermeer en Alphen aan den Rijn

Een damesfiets is een populair fietsmodel en dat merken we ook bij onze fietsenzaken in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Dit fijne vervoersmiddel is handig als je kleinere afstanden wilt afleggen binnen je woonplaats. Uiteraard zijn langere fietsroutes ook mogelijk op een damesfiets, al is een racefiets dan een betere keuze. Laat tijdens een bezoek aan onze vestigingen in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer vooral weten waar jij jouw damesfiets voor gaat gebruiken. Op basis van de informatie die jij ons verschaft, zoeken wij meest geschikte fietsmodellen uit. Sommige modellen zijn in de sale, omdat deze uit een vorig modeseizoen komen. Hierdoor wordt ons damesfietsenassortiment voor ieder budget een stuk toegankelijker!

Refurbished Gazelle Orange 54 cm

Koop een comfortabele damesfiets in onze fietsenzaak

Kom langs bij een van onze vestigingen in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn en maak een proefrit op een damesfiets uit onze collectie. We verkopen ook kinderfietsen en herenfietsen, zodat je voor het hele gezin een fiets kunt kopen bij Atlas Fietsen. Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of bel naar 085-0702542.