Toont alle 7 resultaten

Sparta A-Lane Fit N7 Dames

1.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

A-LANE FIT D61 WOLFRAMGRIJS BES-3 NO BATT

Sparta A-Lane Energy N7 Dames

2.199,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

A-LANE ENERGY D61 ALPINEGREEN-MAT BES-3 NO BATT

Sparta a-SHINE FIT M7b Flex accu N7 Dames

1.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

A-SHINE FIT M7B D48 GARNET-RED NO BATT

Sparta d-RULE ENERGY M5Tb BES3 Flex accu N5 Dames

3.499,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

D-RULE ENERGY D53 YELLOW-MAT BES-3 NO BATT

Sparta d-Rule Fit Flex accu N8 Dames

2.499,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

D-RULE FIT M8Tb D53/28 CAMEL-MAT NO BATT

Sparta d-Rule Energy Flex accu N5 Dames

2.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

D-RULE ENERGY M5Tb BELT D57/28 YELLOW-MAT NO BATT

Sparta d-RULE ULTRA METb 25km/u N1 Dames

3.959,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

D-RULE ULTRA METB D48 GREY-OLIVE NO BATT

Sparta e-bike kopen in Zoetermeer

Ben jij van plan een Sparta e-bike te kopen in de omgeving van Zoetermeer? Bijna iedereen kent de Sparta fietsen wel. Sparta is een bekend merk in heel Nederland. De eerste Sparta fiets stamt dan ook al uit 1920. Naast dat het bedrijf al zo lang bestaat, was het ook een van de eerste die de elektrische fiets op de Nederlandse markt bracht. Bij Atlas Fietsen kun je diverse Sparta fietsen kopen, zoals een E-bike. Bekijk ons assortiment en kies het model dat bij jou past!

Elektrische fiets van Sparta: e-bike kopen in Zoetermeer

De elektrische fiets van Sparta maakt gebruik  van een van de drie verschillende elektrische systemen. Dat zijn de volgende drie systemen: ION®, E-motion en Bosch. Alle drie de systemen voor een e-bike heeft zijn eigen specifieke rijeigenschappen en rijdt daardoor anders. Het rijcomfort zal dan ook per fiets verschillen. Omdat rijcomfort een subjectieve factor is, is er niet een rijsysteem voor de elektrische fiets het beste. Daarnaast is niet iedereen op zoek naar het hoogste rijcomfort. De Sparta elektrische fietsen zijn er voor zowel heren als dames.

Sparta ION®-systeem

Het ION®-systeem van Sparta fietsen is een intelligent systeem e-bike systeem dat je bij ons in Zoetermeer kunt kopen dat vele voordelen kent. Dankzij slimme software wordt de aandrijving voortdurend verbeterd, ook als je de fiets al een tijd in bezit hebt. Het ION®-systeem biedt het hoogst mogelijke rijcomfort dankzij de combinatie met een geavanceerde trapkrachtsensor in de Sparta e-bike.

Sparta Bosch-systeem

De Sparta elektrische fietsen die gebruik maken van het Bosch-systeem staan bekend om de middenmoters. De aandrijving wordt bepaald dankzij een trapsensor. Dit zorgt ervoor dat het systeem van de e-bike nauwkeuriger reageert op de geleverde trapinspanning dan het E-motion-systeem. Als je meer functies op het display van je Sparta fiets wil hebben, dan is het Bosch-display te vervangen door het Nyon-display. Hiermee kan je een koppeling maken met je smartphone. Dit zorgt ervoor dat het display ook te gebruiken is voor onder andere navigatie.

Sparta E-motion

Bij onze fietsenwinkel in Zoetermeer kun je ook een Sparta E-bike kopen met E-motion-technologie. De E-motion-serie van Sparta fietsen biedt een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding voor elektrische fietsen. Het prettige rijgedrag kan hierdoor worden aangeboden voor een relatief lage prijs. De e-bikes van Sparta met de E-motion-technologie zijn veelzijdig en kunnen makkelijk bediend worden. De E-motion-systemen van Sparta hebben voorwiel- of achterwielmotoren.

Maak een proefrit bij onze fietsenwinkel en kies jouw Sparta fiets.

Atlas Fietsen is een erkende Sparta fietsendealer en e-bike Testcenter. Bij ons kan je een goede indruk krijgen van het rijcomfort en het rijgedrag van verschillende elektrische fietsen van Sparta. Wil je een Sparta e-bike kopen bij ons in Zoetermeer? Het is mogelijk om een testrit te maken op een demomodel van Sparta. Neem hiervoor even contact met ons op en plan uw afspraak! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085-0702542 of door het contactformulier in te vullen.