Toont alle 11 resultaten

Sparta d-Rule Ultra 25km/u N1

3.779,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA d-Rule Ultra 25km/u, Grey Olive Gloss

Sparta d-Rule Fit 25km/u N8

3.149,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA d-Rule Fit 25km/u, Camel Matte

Sparta a-Shine Fit M7b 25km/u N7

2.249,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA a-Shine Fit M7b 25km/u, Titan Grey Gloss
Verkoop
Titan Grey Gloss

Sparta c-Grid Ultra LTD 25km/u N1

3.349,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA c-Grid Ultra LTD 25km/u, Titan Grey Gloss
Verkoop
Twilight Blue

Sparta a-Lane F8e Energy 25km/u N8

1.929,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA a-Lane F8e Energy 25km/u, Twilight Blue
Verkoop
Broom Yellow Matte
Grey Olive Gloss
Jaspis Red Matte

Sparta d-Rule Energy 25km/u N5

3.419,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA d-Rule Energy 25km/u, Grey Olive Gloss
Verkoop
Crystalblue Matte
Egean-Blue
Titan Grey Matte

Sparta a-Shine Energy M8b 25km/u N8

2.609,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA a-Shine Energy M8b 25km/u, Egean-Blue
Verkoop
Bronzbrown matte

Sparta c-Ready R5e 25km/u N5

1.719,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA c-Ready R5e 25km/u, Bronzbrown Matte
Verkoop
Chestnut Beige / Black Matte
Mineral Red / Black Gloss

Sparta d-Rule M5Tb 25km/u N5

2.699,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA d-Rule M5Tb 25km/u, Chestnut Beige / Black Matte
Verkoop
Dark Olive Gloss

Sparta a-Shine Ultra M5b Belt 25km/u N5

2.969,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA a-Shine Ultra M5b Belt 25km/u, Dark Olive Gloss
Verkoop
Black Metallic Gloss

Sparta c-Grid Energy M7Tb 25km/u N7

2.699,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA c-Grid Energy M7Tb 25km/u, Black Metallic Gloss

Sparta e-bike kopen in Zoetermeer

Ben jij van plan een Sparta e-bike te kopen in de omgeving van Zoetermeer? Bijna iedereen kent de Sparta fietsen wel. Sparta is een bekend merk in heel Nederland. De eerste Sparta fiets stamt dan ook al uit 1920. Naast dat het bedrijf al zo lang bestaat, was het ook een van de eerste die de elektrische fiets op de Nederlandse markt bracht. Bij Atlas Fietsen kun je diverse Sparta fietsen kopen, zoals een E-bike. Bekijk ons assortiment en kies het model dat bij jou past!

Elektrische fiets van Sparta: e-bike kopen in Zoetermeer

De elektrische fiets van Sparta maakt gebruik  van een van de drie verschillende elektrische systemen. Dat zijn de volgende drie systemen: ION®, E-motion en Bosch. Alle drie de systemen voor een e-bike heeft zijn eigen specifieke rijeigenschappen en rijdt daardoor anders. Het rijcomfort zal dan ook per fiets verschillen. Omdat rijcomfort een subjectieve factor is, is er niet een rijsysteem voor de elektrische fiets het beste. Daarnaast is niet iedereen op zoek naar het hoogste rijcomfort. De Sparta elektrische fietsen zijn er voor zowel heren als dames.

Sparta ION®-systeem

Het ION®-systeem van Sparta fietsen is een intelligent systeem e-bike systeem dat je bij ons in Zoetermeer kunt kopen dat vele voordelen kent. Dankzij slimme software wordt de aandrijving voortdurend verbeterd, ook als je de fiets al een tijd in bezit hebt. Het ION®-systeem biedt het hoogst mogelijke rijcomfort dankzij de combinatie met een geavanceerde trapkrachtsensor in de Sparta e-bike.

Sparta Bosch-systeem

De Sparta elektrische fietsen die gebruik maken van het Bosch-systeem staan bekend om de middenmoters. De aandrijving wordt bepaald dankzij een trapsensor. Dit zorgt ervoor dat het systeem van de e-bike nauwkeuriger reageert op de geleverde trapinspanning dan het E-motion-systeem. Als je meer functies op het display van je Sparta fiets wil hebben, dan is het Bosch-display te vervangen door het Nyon-display. Hiermee kan je een koppeling maken met je smartphone. Dit zorgt ervoor dat het display ook te gebruiken is voor onder andere navigatie.

Sparta E-motion

Bij onze fietsenwinkel in Zoetermeer kun je ook een Sparta E-bike kopen met E-motion-technologie. De E-motion-serie van Sparta fietsen biedt een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding voor elektrische fietsen. Het prettige rijgedrag kan hierdoor worden aangeboden voor een relatief lage prijs. De e-bikes van Sparta met de E-motion-technologie zijn veelzijdig en kunnen makkelijk bediend worden. De E-motion-systemen van Sparta hebben voorwiel- of achterwielmotoren.

Maak een proefrit bij onze fietsenwinkel en kies jouw Sparta fiets.

Atlas Fietsen is een erkende Sparta fietsendealer en e-bike Testcenter. Bij ons kan je een goede indruk krijgen van het rijcomfort en het rijgedrag van verschillende elektrische fietsen van Sparta. Wil je een Sparta e-bike kopen bij ons in Zoetermeer? Het is mogelijk om een testrit te maken op een demomodel van Sparta. Neem hiervoor even contact met ons op en plan uw afspraak! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085-0702542 of door het contactformulier in te vullen.