Toont alle 6 resultaten

Puky CYKE 16-1 Alu Meisjes

299,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Puky CEETY Meisjes

99,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Puky CEETY Rood 2023

Puky SKYRIDE 24-3 Classic N3 Meisjes

479,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SKYRIDE 24-3 Classic

Puky SKYRIDE 20-3 Classic N3 Meisjes

499,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SKYRIDE 20-3 Classic

Puky YOUKE 16-1 Alu Jongens

249,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Puky LS-PRO 26-8 Alu RD8

489,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Puky fietsen

Puky fietsen zijn speciaal voor kinderen. Bij Atlas Fietsen hebben we Puky fietsen tussen de 12 en 26 inch. De fietsen van Puky zijn veilig en doordacht ontworpen zodat je je kind hun gang kan laten gaan met de fietsen. Dit geeft je kind meer plezier. De lage instap zorgt voor eenvoudig op en afstappen. Daarnaast garandeert de kindvriendelijke geometrie van het frame een veilige, gemakkelijke en gezonde zithouding. De standaard Puky veiligheidsset beschermt tegen mogelijke verwondingen. Dankzij de poedercoating en de hoogwaardige onderdelen is een lange levensduur gegarandeerd.

Puky speelfietsen

De Puky speelfietsen zijn de kleine varianten van de Puky kinderfietsen. De speelfietsen hebben standaard een veiligheidsset die je kind beschermt tegen eventuele verwondingen. Zo zit er een kussentje op het stuur zodat het kind niet hard met zijn of haar hoofd of kin tegen het stuur kan komen. Het is verstandig om vooraf met je kind te oefenen op het sturen, balanceren en trappen, of eventueel nog zijwieltjes kopen. De Puky speelfiets is een ideale introductie tot veilig fietsen voor jongere kinderen.

Puky kinderfietsen

De Puky fietsen zijn de beginner fietsen voor leergierige kinderen. Als toegewijde ouders weet je dat er nauwelijks een fietsfabrikant is die zo goed kan inspelen op de behoeften van kinderen als Puky. Dit gebeurt zonder de veiligheid en innovatieve technologie uit het oog te verliezen. De lage stang en de gesloten kettingkast bieden bescherming voor je kind en maken het gemakkelijker om op- en af te stappen. Voor de wat oudere kinderen heeft Puky fietsen met een bandengrootte tot 26 inch. Alle fietsen van Puky hebben uiteraard de hoogste veiligheidsnormen. Het is belangrijk dat je kind goed past op de fiets. Daarom is er onderstaand overzicht zodat je de juiste inchmaat kiest voor de fiets van jouw kind.

  • 12 inch: 3 tot 4 jaar
  • 16 inch: 4 tot 6 jaar
  • 18 inch: 5 tot 7 jaar
  • 20 inch: 6 tot 8 jaar
  • 22 inch: 7 tot 9 jaar
  • 24 inch: 8 tot 12 jaar
  • 26 inch: 12 jaar en ouder

Historie Puky

Puky is een bekend merk uit Duitsland dat garant staat voor absolute top kwaliteit op het gebied van kinderfietsen. De Puky kinderfiets is op dit moment iets minder bekend dan de driewielers en loopfietsen van dit merk maar ze worden wel steeds populairder. Puky heeft een innovatielaboratorium voor het ontwikkelen van oplossingen voor de steeds veranderende uitdagingen die kinderen aan hun spullen stellen. Puky produceert lichte, duurzame, functionele en modern vormgegeven kinderfietsen en andere voertuigen voor kinderen.

Benieuwd geworden naar het assortiment Puky speelfietsen van Atlas Fietsen? Kom dan langs in onze winkel in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer of bestel via onze webshop.