Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Koga Vectro S30 25km/u N11 Dames

4.699,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Vectro S30 Lady 53 (M) Stone-Grey No Batt

Koga PACE B10 (750Wh) 25km/u N1 Heren

4.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

PACE B10 GENTS (RIGID) SIZE L 750Wh

Koga PACE B10 Voorvorkvering 25km/u N1 Lageinstap

4.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Pace B10 Lady Size Xl No Batt

Koga Pace B10 Voorvorkvering 25km/u N1 Heren

4.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Pace B10 Gents Size L No Batt

Koga PACE B10 (750Wh) 25km/u N1 Dames

4.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

PACE B10 LADY (RIGID) SIZE M 750Wh

Koga Vectro S10 25km/u RD11 Dames

4.299,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Vectro S10 Lady 53 (M) Off-White No Batt

Koga E-Nova Evo 25km/u N8 Dames

2.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

E-NOVA EVO-CP LADY M BLACK NO BATT

Koga EVIA Pro The Smart System 25km/u N1 Dames

4.899,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

EVIA PT PRO LADY L WHITE BES-3 NO-BATT

Koga F3 4.0 N8 Dames

1.849,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

F3 4.0 LADY SIZE S STEEL H. GLOSS

Koga F3 6.0 N8 Dames

1.999,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

F3 6.0 Lady Size Xl Onix H. Gloss

Koga F3 5.0 RD30 Dames

1.899,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

F3 5.0 LADY SIZE S PANTER BLACK H. GLOSS

Koga E-Nova Evo PT Pro 25km/u N1 Dames

4.499,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

E-NOVA EVO-PT PRO LADY REFLEXBLUE S NO BATT

Koga fietsen

Koga fietsen zijn kenmerkend door hun hoge kwaliteit. Koga is in 1974 opgericht met het doel om een exclusieve lijn lichtgewicht fietsen op de markt te brengen. Koga is dan ook voornamelijk bekend door de wielersport en de hoge kwaliteit racefietsen die zij leveren. Daarnaast werd Koga in 1986 de eerste producent van mountainbikes in Europa. Al deze kennis wordt ook gebruikt voor de fietsen die je kan vinden bij Atlas Fietsen. Bekijk ons assortiment op de website of lees hieronder meer over Koga fietsen.

Racefiets van Koga

Zoals gezegd is Koga bekend door de hoge kwaliteit racefietsen. Koga kent een succesvolle geschiedenis als het gaat om het sponsoren van wielerteams en sporters. De ervaring die zij hebben vertalen ze ook door naar de andere fietsen in het assortiment. Zo heeft Koga ook een aantal kwalitatief hoogwaardige trekkingfietsen, welke ook tot het assortiment van Atlas Fietsen behoren.

Stadsfiets van Koga

Naast de trekkingfietsen van Koga heeft Atlas Fietsen ook een stadsfiets in verschillende modellen. De stadsfiets en toerfiets zijn er zowel als herenfiets als damesfiets. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een stadsfiets van Koga te kiezen is. Hierdoor kan iedereen genieten van de hoge kwaliteit fietsen, of je nou man of vrouw bent. De stadsfiets van Koga kenmerkt zich door geïntegreerde kabels in het frame, een geïntegreerde achterdrager. De achterdrager is gemonteerd door middel van een verborgen constructie. De kabel naar het achterlicht is ook verborgen in de achterdrager. Daarnaast beschikt de stadsfiets van Koga over brede banden van 40 mm met uitstekende lekbescherming en goede roleigenschappen die zorgen voor een comfortabele rit.

Elektrische fiets van Koga

De e-bike van Koga is een elektrische fiets met trapondersteuning. Deze ondersteuning werkt pas als de fietser de pedalen ronddraait. De elektrische fietsen van Koga zijn voor iedereen, van jong tot oud, en voor verschillende doeleinden, van toertochten tot woon-werkverkeer. Een e-bike zorgt ervoor dat je blijft bewegen zonder al te veel moeite. De elektrische fietsen van Koga zijn er in verschillende modellen, van stadsfietsen (als herenfiets of damesfiets) tot high speed e-bike waarmee je een hoge snelheid kan halen. De elektrische fietsen van Koga maken gebruik van de Bosch, Shimano, of ION technologie. 

Atlas Fietsen is een officiële Koga dealer. Wil je meer weten over de fietsen of graag een proefrit maken op een model die je hebt gezien op onze site? Kom dan langs in onze winkel in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn.