Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

BSP fietsen

De BSP fietsen zijn gebouwd met vijf pijlers die erg belangrijk zijn en het DNA bepalen van BSP. Bij Atlas Fietsen hebben we verschillende modellen fietsen, zoals de moederfiets, elektrische fiets en transportfiets. Ook deze fietsen zijn gebouwd met de vijf pijlers van BSP in gedachten. De vijf pijlers zijn: ultiem fietsplezier, topkwaliteit, echt Nederlands, eerlijke productie en bewezen testresultaten. Bekijk het assortiment BSP fietsen op onze website of lees hieronder meer over deze fietsen van Nederlandse bodem.

Elektrische fietsen van BSP

De elektrische fietsen van BSP zijn er in twee verschillende groepen: de e-bikes met middenmotor en de e-bikes met voorwielmotor. Bij Atlas Fietsen zijn deze beide fietsen te verkrijgen. Bij de BSP e-bike met middenmotor wordt het topmodel van de Bafang Maxdrive middenmotor lijn gebruikt, de M400. Hierdoor hebben de elektrische fietsen van BSP de nieuwste generatie torque sensor, hiermee lopen ze technisch voorop. Deze sensor zorgt voor een vloeiende en soepel aandrijving. Daarnaast is het ook een echte krachtpatser, met tot 80nm krachtige koppel. Het is hiermee een van de krachtigste op de markt.

De e-bikes van BSP met een voorwielmotor zijn van een eenvoudigere opzet dan met een middenmotor. Dit maakt de modellen met een voorwielmotor vaak gunstiger geprijsd. De motor van deze e-bike zit onopvallend verwerkt in het voorwiel en zijn ook nog eens weinig onderhoudsgevoelig. Ook voor de voorwielmotor wordt een motor van Bafang gebruikt. Ook dit is een van de krachtigste voorwielmotoren met een trekkracht van 40nm. De motor van de nieuwste generatie is daarbij ook nog onopvallend stil.

Moederfiets van BSP

Atlas Fietsen heeft twee modellen moederfiets van BSP in het assortiment. De BSP moederfiets is volledig afgestemd op het veilig en prettig vervoeren van kinderen. De moederfiets kenmerkt zich door de dubbele poot standaard, het verlengde frame en de ruimte die mogelijk is bij een voorzitje. De moederfiets van BSP is een damesfiets in een moderne verpakking. Dankzij de stuuruitslagbegrenzer, de degelijke en stabiele standaard en de dikke spaken maken de BSP moederfiets al jaren de top van het moederfiets segment.

Transportfiets van BSP

De transportfiets van BSP ziet er misschien uit als een damesfiets maar is ook prima te gebruiken als herenfiets. Voor de mannen die toch graag een echte herenfiets hebben, is het ook mogelijk om de transportfiets van BSP met een hoge middenstang te bestellen. De BSP transportfiets is herkenbaar door de stalen spatborden met massieve spatbordstangen, sterke en harde kettingkast, 38mm brede transportwielen, een oversized dubbele poot standaard en oversized voordrager.

Benieuwd geworden naar het assortiment BSP fietsen? Kom dan langs in een van onze winkels of bekijk het assortiment online.