Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Batavus Finez E-go Active Plus Bes3 Flex accu N8 Dames

2.699,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FINEZ E-GO ACT.PLUS BES-3 DN8 NERO 48 NO BATT

Batavus Finez E-go Active Plus Bes3 Flex accu N8 Heren

2.699,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FINEZ E-GO ACT.PLUS BES-3 HN8 NERO 61 NO BATT

Batavus Dinsdag Exclusive Plus + N11 Dames

1.399,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

DINSDAG EXCLUSIVE-PLUS DA11 GRIJS 48

Batavus Finez N7 Heren

899,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FINEZ HN7 NERO 57

Batavus Fonk Plus N7 Heren

769,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FONK HN7 GROENGRIJS 57

Batavus Finez E-go Power Exclusive Bes3 Flex accu N8 Lageinstap

3.329,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FINEZ E-GO PT-EXCL BES-3 DN8 ORANJE 53 NO BATT

Batavus Dinsdag Exclusive Plus N11 Dames

1.479,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

DINSDAG EXCLUSIVE PLUS CRIS.STEEL D57

Batavus Fonk 7 N7 Dames

759,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FONK DN7 ZWART 53

Batavus Fonk 3 N3 Dames

669,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FONK DN3 TURQUOISE 53

Batavus Fonk Sport V8 RD8 Heren

669,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FONK SPORT HV8 ZWART 61

Batavus Fonk Sport V8 RD8 Dames

669,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FONK SPORT DV8 ZWART 57

Batavus e-bike kopen in Zoetermeer

Wil jij een Batavus e-bike kopen in regio Zoetermeer? Bij Atlas Fietsen hebben we een ruim assortiment aan Batavus fietsen, van elektrische fietsen tot dames- en herenfietsen. Voor elk moment en elk gebruik is er wel een Batavus fiets. Zo kan je een Batavus E-bike kiezen voor de dagelijkse en kortere ritten of elektrische woon-werk fiets. Batavus vindt dat je zorgeloos moet genieten van je fiets. Vanuit dat oogpunt worden hun fietsen bedacht en gemaakt. Bekijk het assortiment Batavus fietsen die je bij ons kunt kopen of lees hieronder meer over de fietsen, zoals de e-bike.

Een Batavus e-bike kopen doet u bij ons in Zoetermeer

Bij Atlas Fietsen in Zoetermeer kun je een Batavus E-bike kopen in diverse soorten en maten. De elektrische fietsen van Batavus zorgen ervoor dat jij geen oma- of opa-gevoel meer hebt bij e-bikes. Zo zijn er sportieve e-bikes, e-bikes voor fietstochten en e-bikes voor in de stad. Hoe je ook fietst, er is een elektrische fiets van Batavus voor iedereen. Bij Batavus hebben ze daarnaast extra mogelijkheden voor de elektrische fiets die het leven met een e-bike wat makkelijker maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Walk Assist. Deze functie zorgt ervoor dat de fiets automatisch meerolt wanneer je loopt met de fiets. Of wat dacht je van de Power Assist? Bij deze functie kun je gewoon wat ‘gas’ geven, zodat de e-bike meteen begint te rijden. Hierdoor hoef je niet eerst een stukje te steppen met de fiets.

Een Batavus e-bike en andere Batavus-fietsen die je bij ons kunt kopen in Zoetermeer

De hoge middenstang van een herenfiets is een overblijfsel uit de 19e eeuw die tegenwoordig eigenlijk helemaal niet meer nodig is. De damesfiets is tegenwoordig net zo stevig. Daarom kunnen mannen ook gewoon een damesfiets kiezen, ook als je een Batavus stadsfiets zoekt. Daarnaast is het verstandig om voor een fiets met een lage instap te gaan als je al op leeftijd bent. Dit maakt het op- en afstappen een stuk eenvoudiger en daardoor veiliger. Veilig Verkeer Nederland beveelt het zelfs aan om voor een fiets te gaan met een lage instap.

Kom langs voor passend advies

Atlas Fietsen is een erkende Batavus fietsendealer. Bij ons kun je dus verschillende modellen kopen en  terecht met al jouw vragen over een Batavus fiets, zoals een e-bike, of het onderhoud hiervan. Wij adviseren je welke fiets het best bij jouw situatie past! Bekijk snel ons assortiment of kom langs in onze fietsenwinkel in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn voor een proefrit. Voor vragen of advies neem je contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 085-0702542.