Toont alle 8 resultaten

Alpina Trial 22 inch Jongens

399,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

ALPINA Trial 22 inch, Survival Green Matt

Alpina Trial 16 inch Jongens

289,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

ALPINA Trial 16 inch, Space Black Matt

Alpina Clubb 22 Meisjes

369,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

ALPINA Clubb, Soft Mint Matt

Alpina Trial 22 inch RN1 Jongens

399,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

ALPINA Trial 22 inch, Desert Grey Matt

Alpina Clubb 20 Meisjes

359,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

ALPINA Clubb, Soft Mint Matt

Alpina Trial 20 inch RN1 Jongens

379,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

ALPINA Trial 20 inch, Desert Grey Matt

Alpina Trial 18 inch RN1 Jongens

309,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

ALPINA Trial 18 inch, Space Black Matt

Alpina Yabber 16 RN1 Jongens

279,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

ALPINA Yabber, Pure White - Industrial Black

Alpina fietsen

Alpina is het merk voor kinderfietsen. Bij Atlas Fietsen hebben we verschillende kinderfietsen van Alpina. Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Het is naast een vervoersmiddel ook speelgoed en iets wat hen op avontuur helpt. Kinderen voelen zich stoer tijdens fietsen en daarbij vergroot het hun wereld en krijgen ze meer vrijheid. Dit geldt van de kleinste die beginnen met een loopfiets, tot de oudere kinderen die zelfstandig naar vriendjes en sportvereniging gaan op hun Alpina kinderfiets. 

Alpina meisjesfiets

De Alpina meisjesfietsen hebben vrolijke prins, hippe kleuren en zijn gebaseerd op de nieuwste fashiontrends. Bij Alpina worden er kinderfietsen ontworpen die specifiek gericht zijn op meisjes. Alpina fietsen heeft de volgende modellen meisjesfietsen: Clubb, Mood, Ocean en Girlpower.

Alpina jongensfiets

Naast de meisjesfietsen heeft Alpina ook jongensfietsen. Deze kenmerken zich door het stoere uiterlijk met een vet design. De fiets is voor echte ontdekkers om de nieuwste avonturen te beleven. De Alpina jongensfiets modellen zijn: Trial, Comet, Brave en Yabber.

Alpina kinderfiets

Bij Atlas Fietsen hebben we de Alpina Clubb kinderfiets. Deze kinderfiets heeft vrolijke prints en hippe kleuren die geïnspireerd zijn op de nieuwste fashiontrends. Daarbij hebben de fietsen een handige achter- en voordrager. Op de voordrager kan een leuke mand of krat worden bevestigt. Bij Atlas Fietsen vind je de Alpina kinderfietsen voor scherpe prijzen. Naast de bovenstaande jongens- en meisjesfietsen heeft Alpina ook nog kinderfietsen voor zowel jongens als meisjes. De modellen in die lijnen zijn: Curve en Cargo. Het is belangrijk dat je kind goed past op de fiets. Daarom is er onderstaand overzicht zodat je de juiste inchmaat kiest voor de fiets van jouw kind.

  • 12 inch: 3 tot 4 jaar
  • 16 inch: 4 tot 6 jaar
  • 18 inch: 5 tot 7 jaar
  • 20 inch: 6 tot 8 jaar
  • 22 inch: 7 tot 9 jaar
  • 24 inch: 8 tot 12 jaar
  • 26 inch: 12 jaar en ouder

Benieuwd wat jouw kind van onze Alpina kinderfiets vindt? Kom dan langs in onze winkel in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer en laat je kind een proefritje maken op een van onze Alpina fietsen.