Haal & brengservice door heel Nederland en België

Fiets inruilen? Garandeerde inruilprijzen!

Proefrit maken op diverse modellen mogelijk

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Zoetermeer waar je goed wordt geholpen? Dan is Atlas Fietsen de fietsenzaak voor jou, met twee vestigingen in Zoetermeer en een in Alphen aan den Rijn. Sinds 2013 verkopen we fietsen aan iedere echte fietsliefhebber van de regio. We laten je graag in onze fietsenwinkel in Zoetermeer ons huidige assortiment met fietsen zien. Maak een proefrit op de fietsen die jou aanstaan en fiets na aanschaf direct weg op een comfortabele fiets.

Refurbished Atlas Omafiets 57cm

Batavus Quip Extra Cargo E-go 25km/u N7 Dames

2.519,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

BATAVUS Quip Extra Cargo E-go 25km/u, Zwart Mat

Koga E-Nova Evo PT Pro 25km/u N1 Dames

4.499,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

KOGA E-Nova Evo PT Pro 25km/u, Reflexblue High Gloss

Sparta d-Rule Ultra 25km/u N1 Dames

3.779,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SPARTA d-Rule Ultra 25km/u, Grey Olive Gloss

We staan in onze fietsenwinkel in Zoetermeer vijf dagen in de week voor jou klaar

In elk van onze fietsenzaak in Zoetermeer zijn we van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Zo zijn we ook bereikbaar voor mensen die doordeweeks fulltime werken. Onze ene vestiging zit aan de Broekwegzijde 118 en onze andere locatie is aan de andere kant van het centrum, op de Industrieweg 23. Naar welke fiets voor je fietsritten in Zoetermeer ben je op zoek in onze fietsenwinkel? We verkopen onder andere:

En als je een keer pech onderweg hebt, staan we je graag bij met de haal- en brengservice van onze fietsenzaak in Zoetermeer. We halen jouw fiets dan tegen een bepaald bedrag op en leveren deze weer gerepareerd bij jou thuis.

Refurbished Gazelle Orange 54 cm

Kom gauw langs bij onze fietsenzaak in Zoetermeer

We helpen je graag bij je zoektocht naar een fijne fiets in onze fietsenwinkel in Zoetermeer. Laat ons weten wat je wensen zijn, zodat we gericht op zoek kunnen gaan. Neem bij vragen of voor fietsadvies contact met ons op en bel naar 085-0702542 of vul het contactformulier in.