Back2School Fietsen Actie bij Atlas Fietsen

Welkom bij Atlas Fietsen, waar we klaarstaan om jouw Back2School-seizoen spectaculair te maken met onze geweldige fietsactie! Of je nu een scholier, student of ouder bent die op zoek is naar een betrouwbare fiets voor het nieuwe schooljaar, wij hebben de perfecte fiets voor jou. In dit artikel gaan we dieper in op onze Back2School-fietsenactie, de voordelen van fietsen naar school en waarom Atlas Fietsen de beste keuze is voor al jouw fietsbehoeften.

Het Back2School-seizoen is in volle gang en bij Atlas Fietsen willen we ervoor zorgen dat alle scholieren en studenten klaar zijn voor het nieuwe schooljaar. Een betrouwbare fiets is een onmisbaar hulpmiddel voor schoolgaande kinderen en studenten, en daarom hebben we een speciale fietsenactie opgezet om dit jaar iets bijzonders te bieden.

Waarom eigenlijk fietsen naar school?

Het gebruik van de fiets als vervoermiddel voor school biedt talloze voordelen voor zowel studenten als ouders. Hier zijn enkele redenen waarom fietsen naar school een slimme keuze is:

Milieuvriendelijk en duurzaam

Het fietsen naar school draagt bij aan een schonere en gezondere omgeving. In tegenstelling tot auto’s stoten fietsen geen schadelijke uitlaatgassen uit, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Door te kiezen voor een milieuvriendelijke optie, helpen scholieren en studenten mee aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Gezondheid en welzijn

Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid. Het is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging die de conditie verbetert, de spieren versterkt en het algemene welzijn bevordert. Fietsen naar school kan ook de concentratie en het leervermogen verbeteren, wat gunstig is voor de academische prestaties.

Tijd- en kostenbesparing

Met de toenemende brandstofprijzen kan fietsen naar school aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor gezinnen. Bovendien kan fietsen in druk stadsverkeer soms sneller zijn dan met de auto of het openbaar vervoer.

Back2School Fietsen Actie bij Atlas Fietsen

Bij Atlas Fietsen begrijpen we hoe belangrijk het is om een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige fiets te hebben voor school. Daarom hebben we een speciale Back2School-fietsenactie opgezet om jou te voorzien van de beste fietsen tegen geweldige prijzen. Wat kun je verwachten van onze Back2School-fietsenactie?

Een brede selectie van fietsen

Bij Atlas Fietsen hebben we een uitgebreid assortiment fietsen om aan alle behoeften te voldoen. Van trendy stadsfietsen tot robuuste omafietsen en moderne elektrische fietsen, we hebben voor elk wat wils.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze fietsen. Onze fietsen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat scholieren en studenten zorgeloos kunnen genieten van hun rit naar school.

Speciale kortingen en aanbiedingen

Tijdens onze Back2School-fietsenactie bieden we speciale kortingen en aanbiedingen aan om jouw aankoop nog aantrekkelijker te maken. We willen ervoor zorgen dat elke scholier of student de kans krijgt om een hoogwaardige fiets te bemachtigen zonder diep in de buidel te hoeven tasten.

Bekijk hier onze Back2School Fietsen

Batavus Dinsdag Exclusive N7 Dames

1.119,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

DINSDAG EXCLUSIVE DN7 BLAUW 48

Batavus Dinsdag Exclusive Plus N11 Dames

1.479,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

DINSDAG EXCLUSIVE-PLUS DA11 GRIJS 48

Batavus Dinsdag Exclusive Plus N11 Heren

1.479,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

DINSDAG EXCLUSIVE-PLUS HA11 GRIJS 53

Batavus Finez Exclusive N8 Dames

1.079,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FINEZ EXCLUSIVE DA8 DONKERBLAUW 48

Batavus Finez N7 Dames

849,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FINEZ DN7 DONKERBLAUW 53

Batavus Fonk 3 N3 Dames

669,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FONK DN3 SMOKEBLACK-MAT 57

Batavus Fonk 3 N3 Heren

669,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FONK HN3 SMOKEBLACK-MAT 61

Batavus Fonk 7 N7 Dames

759,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

FONK DN7 SMOKEBLACK-MAT 48

Batavus Fonk E-go Plus 25km/u N7 Dames

1.699,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

BATAVUS Fonk E-go® Plus 53cm 2021 Smokingzwart

Batavus Mambo N7 Heren

809,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

MAMBO HN7 ELEPHANT-MAT 61

Batavus Snake 26 Cobalt RN3 Jongens

549,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

SNAKE HR3 COBALT 43/26

Cortina Blau N7 Dames

1.029,-

Gratis thuisbezorgd in NL & BE

Cortina Blau D51 Black Matt ND7 Belt

Onze top fietsen voor school

Bij Atlas Fietsen hebben we zorgvuldig een selectie gemaakt van fietsen die bij uitstek geschikt zijn voor schoolgaande kinderen en studenten. Hier zijn enkele van onze top keuzes.

Stadsfietsen

Stadsfietsen zijn perfect voor korte en middellange afstanden. Ze zijn comfortabel, praktisch en uitgerust met alle essentiële functies die nodig zijn voor dagelijks gebruik.

Omafietsen

Omafietsen zijn tijdloos en geliefd bij veel scholieren. Ze zijn eenvoudig in gebruik, stevig en betrouwbaar, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijkse schoolritten.

Transportfietsen

Transportfietsen zijn ruim en bieden voldoende opbergruimte voor schooltassen en andere benodigdheden. Ze zijn ideaal voor studenten die wat extra bagageruimte nodig hebben.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn een uitstekende keuze voor langere afstanden. Ze bieden trapondersteuning, waardoor het gemakkelijker wordt om grotere afstanden af te leggen zonder al te veel inspanning.