Door uw fiets te verzekeren via de ANWB, bent u er zeker van dat u altijd zorgeloos kan blijven genieten, ook wanneer uw fiets onverhoopt toch wordt gestolen. Gaat u liever voor maximale zekerheid? Kies er dan voor om uw fiets tegen zowel diefstal als tegen schade te verzekeren. Hierdoor bent u ook tegen de schade verzekerd wanneer u bijvoorbeeld ten val komt met uw nieuwe fiets.

Hoe verloopt de premiebetaling?

U betaalt de premie per maand. De premie wordt automatisch geïncasseerd door de ANWB. Daarom is het premiebedrag geen onderdeel van het bedrag van uw bestelling. Na 12 maanden is de verzekering maandelijks opzegbaar. Wij zorgen ervoor dat de fietsverzekering pas in gaat op de dag dat u uw fiets in ontvangst heeft genomen. Op die manier betaalt u nooit teveel.

Wanneer krijg ik de polis toegestuurd?

Zodra wij uw fiets hebben verzekerd, neemt de ANWB de aanvraag in behandeling. Zij sturen u na ongeveer 10 werkdagen alle polis papieren toe naar het door u opgegeven factuuradres.

Zijn er kleine lettertjes?

De ANWB fietsverzekering is een helder en transparante verzekering. Bent u toch benieuwd naar de algemene voorwaarden? Bekijk deze dan op de website van de ANWB.

Vul hieronder jouw gegevens is om de exact premie te berekenen